Mergi la conţinutul principal

NEfrica de a munci împreună

Webinar despre cum să te simți în siguranță la locul de muncă

Miercuri, 24 iunie 2020, ora 12:00

Deschide LIVE pe Youtube

NE e frică să revenim la birou sau am revenit și nu ne simțim în siguranță? NE e frică să împărțim același spațiu cu colegii noștri? NE e frică de această lume cu noi provocări? Împreună vom lupta cu frica prin cunoaștere.

Participă la webinar și află cum cum poți lucra Neînfricat și în siguranță la locul de muncă de la Vlad Mixich, medic și expert în politici de sănătate, Dr. Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase și Iosif Răducu, specialist protecția muncii.

 

Webinar-ul are scopul de a aprofunda modul în care companiile din România trebuie să reacționeze la această situație neprevăzută, ce măsuri pot lua pentru a asigura un mediu de lucru sigur pentru angajații lor și ce trebuie să știe angajații pentru a scăpa de frica de a se întoarce la birou sau de sentimentul de nesiguranță, reticență, provocat de noile reguli.

Discuțiile din cadrul evenimentului vor fi îndreptate către măsurile de protecție și siguranță a angajaților, soluții de mobilitate interioară, transformarea birourilor moderne și adaptarea modulului de lucru, digitalizarea spațiului de lucru, protecția emoțională a angajaților, echipamentul necesar la birou, gestionarea contactului cu un coleg bolnav sau sesizarea unui caz suspect la birou.

Întoarcerea la birou înseamna noi reguli cu care trebuiw să ne obișnuim. Purtarea măștilor de protecție, distanțarea fizică, fără strângeri de mână, birouri aflate la o distanță sigură. Sunt multe scenarii despre cum va arăta locul de muncă în viitor, însă un lucru este sigur, ca pandemia a schimbat locul de muncă și va trebuie să ne adaptăm noii realități.