Mergi la conţinutul principal

Testare gratuită pentru angajații din industria hotelieră

Prima campanie de testare gratuită pentru anticorpi Covid-19 dedicată
personalului din industria hotelieră din România.

Un demers al Sistemului Medical MedLife și Răzvan Pascu

În urma relaxării restricțiilor sociale și odată cu debutul sezonului de vacanțe, personalul din industria hotelieră din România se vede pus în situația de a deveni prima linie de interacțiune cu turiștii, în contextul actualei pandemii de Covid-19.

Riscurile devin tot mai evidente odată cu creșterea numărului de îmbolnăviri, în timp ce nevoia de siguranță este tot mai des căutată. Atât de oamenii care lucrează în hoteluri și pensiuni, cât și de turiști.

Prin acest demers, venim în sprijinul personalului hotelier din România, oferind mii de teste gratuite* pentru detectarea anticorpilor COVID-19. Știm că industria hotelieră a fost una dintre cele mai afectate de era COVID, de aceea încurajăm testarea sistematică a personalului din prima linie, atât ca metodă de protecție a oamenilor, cât și din punct de vedere business.

* În limita stocurilor disponibile.

Cui se adresează demersul ?

Personalului aflat în prima linie de contact fizic și social cu turiștii (recepționer/ă, camerist/ă, ospătar/ ospătăriță, lucrător spa hotel).

 

De ce să te testezi?

Pentru a afla dacă ai intrat în contact cu virusul, indiferent dacă ai avut simptome specifice sau ai fost asimptomatic.

Un rezultat pozitiv indică faptul că ai intrat în contact cu virusul SARS-CoV-2 ceea ce înseamnă că te-ai imunizat și probabilitatea de a te reinfecta este, în acest moment, mică.

În cazul unui rezultat pozitiv:

Un rezultat negativ arată fie că nu ai fost purtător al virusului în trecut, fie că perioada de timp de la infectare este încă insuficientă pentru dezvoltarea anticorpilor. Totuși, un rezultat negativ poate fi un indicator al măsurilor eficiente de protecție și siguranță pe care le-ai aplicat.

Ce tip de testare se efectuează?

Prezența anticorpilor se detectează prin efectuarea testelor serologice pe bază de chemiluminiscență. Acestea pot detecta prezența anticorpilor IgG în sânge, produși de organism ca răspuns la infecția cu noul coronavirus.

 

Unde se realizează testarea?

În toate clinicile MedLife din țară, precum și în cele 147 de puncte de recoltare la nivel național.

Vezi lista centrelor în care te poți testa.

Cum te înscrii pentru testarea gratuită?

Completează formularul și vei primi în scurt timp toate detaliile.

Te rugăm să iei în considerare că demersul se adresează exclusiv personalului hotelier din prima linie, așadar va fi nevoie să completezi o declarație pe proprie răspundere la momentul prezentării în punctul de recoltare, care să ateste faptul că faci parte din grupul țintă.

Ce trebuie să mai știi despre testele IgG?

SUNT DIN INDUSTRIA HOTELIERĂ ȘI VREAU SĂ MĂ TESTEZ!

Completează formularul de mai jos și vei primi toate detaliile în cel mai scurt timp.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/ă de catre MedLife în legatură cu serviciile medicale solicitate.